Тестові завдання
1. При підготовці
поштукатуреної поверхні під водне фарбування шар розчину згладжують:
а) гладилкою оббитою гумою;
б) дерев’яним півтерком;
в) металевою гладилкою;
г) соколом.
2. Який пісок використовують для приготування розчинів для накривки?
а) крупнозернисті;
б) середньозернисті;
в) дрібнозернисті;
г) гранульовані.
3. Якої рухомості готують розчин для виконання накривки?
а) 12-14см;
б) 10-12см;
в) 8-10см;
г) 7-9см.
4. На стелях накривку загладжують:
а) спочатку вздовж падаючих з вікон променів світла, а потім поперек
променів світла;
б) не має значення в яких напрямках;
в) спочатку поперек падаючих з вікон променів світла, а потім вздовж
променів світла;
г) усі варіанти вірні.
5. При затиранні врозгін стіни висотою до 4м на них повинен бути:
а) три стики;
б) тільки один стик;
в) два стики;
г) чотири стики.
6. Які терки не залишають на поверхні подряпин?
а) пінопластові;
б) дерев’яні терки підбиті
повстю;
в) дерев’яні;
г) гумові.
7. Як затирають поверхню колоподібними рухами?
а) не має значення в якому
напрямку;
б) проти годинникової стрілки;
в) за годинниковою стрілкою;
г) врозгін.
8. Який в’яжучий матеріал не використовують для приготування розчинів, якими виконують накривний шар?
а) гіпс;
б) цемент;
в) вапно;
г) глина.
9. Яке затирання більш якісне?
а) виконане колоподібними
рухами;
б) не має значення якими
рухами;
в) виконане в розгін;
г) виконане в розбіг.
10. Яку площу необхідно затерти колоподібними рухами перед затиранням врозгін?
а) 0,3м²;
б) 2м²;
в) 0,5-1м²;
г) 2,5м².
11. На стінах накривку рекомендується загладжувати:
а) не має значення в якому
напрямку;
б) спочатку в горизонтальному
напрямку, а потім в вертикальному;
в) спочатку в вертикальному
напрямку, а потім в горизонтальному;
г) за годинниковою стрілкою.
12. Вкажіть послідовність технологічних операцій при загладжуванні штукатурки гладилками?
а) загладжуютьнакривку
за горизонталлю;
б) прижимають
гладилку до поверхні, тримаючиїїпідкутом 10°– 15°;
в) розчиннакладають
на сталеву гладилку;
г) загладжуютьнакривку
у вертикальному напрямку;
д) витримуютьінтервалприблизно
20– 30 хв.
Немає коментарів:
Дописати коментар